thuiswerkmiljonair.nl "geld verdienen via internet met social media"
financieel onafhankelijk

 

gelukkig en beter leven

Internet, Email en social media zijn de verkooptechnieken van onze nieuwe eeuw. Het Sociobux programma geeft ook u de kans om een stuk van dit succes op te eisen en om te zetten in rijkdom en financiele vrijheid! Het enige dat u nodig heeft is een computer met internet en social media.

Sociobux werkt via de Netwerkmarketing of Multi-level marketing (MLM) methode. Multilevel Marketing is een bewezen concept dat zeer goed werkt. Het is een erkend schoolvak op de Amerikaanse Harvard Business School. Stanford Research en The Wall Street Journal hebben diepgaand onderzoek verricht naar MLM. Het resultaat? Van de 500.000 miljonairs in de VS is 1 op de 5 dat geworden dankzij dit systeem. Sterker nog, elke dag komen er dankzij MLM 45 miljonairs bij.

Multi-miljardair Donald Trump werd eens uitgenodigd bij de David Letterman Show. Letterman vroeg hem: "Wat zou je doen,als je vanaf de grond opnieuw zou moeten beginnen". Trump antwoordde:"Ik zou een goed MLM-bedrijf zoeken en aan de slag gaan! Het publiek joelde hem uit totdat Trump zei:"Dat is de reden dat ik hier zit en jullie in het publiek!". Het publiek werd stil...

Met het Sociobux MLM systeem heeft u drie bronnen van inkomsten:
Ten eerste verdient u geld dankzij uw eigen activiteiten. U ontvangt commissies over nieuwe personen die zich aanmelden als lid bij Sociobux met uw referentienummer.
Ten tweede wordt u ook betaald voor het werk dat anderen voor u doen. U ontvangt commissies over nieuwe personen die zich aanmelden voor een Sociobux lidmaatschap t/m 3 niveaus onder u.
Tot slot ontvangt u commissies over de opbrengsten van lidmaatschappen van personen onder u op niveau 1,2,3,4,5 en 10.

De voordelen van het Sociobux lidmaatschap